Биеийг шимжүүлэн, төлжүүлж, хий тэгшитгэж, дархлаа сайжруулах хийцтэй цай

Twitter Print
2020 оны 07-р сар 12-нд 10:22 цагт
Мэдээний зураг,

1. Хонины ясыг усанд 2 цаг орчим чанаж буцалгана. 

2. Цайны идээгээ хийж, 15 мин орчим сайтар идээштэл нь буцалгана.

3. Хонины сүүлний өөх жижиглэн хэрчиж хуураад дээрээс нь арвайн гурил, цагаан будаа хийж хуурна.

4. Цайны хужир бага зэрэг хийнэ.

5. Жамц давс бага зэрэг хийнэ.

6. Чанаж бэлтгэсэн ясны шөл бүхий хар цайгаа хийгээд будаа болтол нь буцалгана.

7. Будаа болмогц сүү хийж буцалгана.

8. Сүүтэй цай буцалмагц хонины махаар хийсэн баншаа хийж, болтол нь буцалгана.

9. Хийцтэй цай бэлэн болоход бурхан шүтээндээ дээжээ өргөөд, өрхийн тэргүүнээс эхлэн дараалан аягалаж зооглоно.

"Манба Дацан" Нэгдсэн эмнэлгийн зөвлөх эмч, АУ-ы доктор Г.Одонцэцэг

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.