Гурилтай хоол бадганы тэнцвэрийг хадгалж, арьсыг зөөлөн байлгадаг

Twitter Print
2020 оны 08-р сар 03-нд 16:56 цагт
Мэдээний зураг,

Орцонд нь гурил орсон уламжлалт хоолоо хэрэглэж байгаарай!

Монголчууд байгал, цаг уурын онцлог, хүний биеийн таван махбодын эрүүл, тэнцвэртэй байдлыг хангахуйц уламжлалт хоол хүнсийг хэргэлсээр иржээ. Тухайлбал гурилтай шөл, бууз, хуушуур, бантан, боорцог, гамбир гэх мэт орцонд нь гурил орсон хоолыг өргөн хэрэглэдэг.

Гурил нь хүний биеийн бадганы тэнцвэрт байдлыг хадгалж, арьсыг зөөлөн байлгах, үе хоорондын бадган шингэнийг (барилдуулагч бадган) нөхөн төлжүүлж, шимжүүлэх зэрэгт чухал нөлөөтэй.

Монгол Үндэсний Уламжлалт Хоол - Бууз

Манба дацан эмнэлгийн зөвлөх эмч, АУ-ы доктор, дэд профессор Г.Одонцэцэг

 

 

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.