Цагаан гааны ач тус

Twitter Print
2020 оны 04-р сар 19-нд 16:38 цагт
Мэдээний зураг,

Цагаан гаа нь таны хэвлийн өөхийг хайлуулж, багасгаад зогсохгүй дархлааг дэмжиж, биеийн ерөнхий эрүүл мэндэд томоохон тус хүргэх болно. Төрөл бүрийн витамин, амин дэм, ашигтай бодисуудаар баялаг тус ногоо нь танд ч бас ид шидээ үзүүлнэ гэдэгт итгэлтэй байгаарай.

Цагаан гааны ач тус:

  • Дотор муухайрахыг болиулна.

  • Сарын тэмдгийн үеийн өвдөлтийг болиулна.

  • Цусан дахь сахарын хэмжээг хянана.

  • Цус бүлэгнэхээс сэргийлнэ.

  • Хоол боловсруулах системийг дэмжинэ.

  • Өтгөн хаталт, гүйлгэлтийг зогсооно.

  • Гэдэс дүүрэхийг болиулна.

  • Толгойн өвдөлт, ханиадыг эмчилнэ.

  • Холестрины түвшинг бууруулна.

  • Цусны эргэлтийг сайжруулна.

  • Үе мөчний өвдөлтийг намдаана.

  • Биеийг цэвэрлэнэ.

  • Хорт хавдартай тэмцэнэ.

Энэ хүнсний ногоог тэр чигээр нь эмийн сан хэмээн нэрлэхэд буруудахгүй. Тиймээс үүний шүүсийг ууж, насан туршдаа өвчин зовлонгоос холуур тойрч яваа олон буурайг би танина. Одоо хамтдаа хэрхэн шүүс бэлтгэж уух аргатай танилцъя.

Цагаан гааны гайхалтай ач тус

Орц:

Ус – 1.5 литр

Цагаан гаа – 5 см

Усаа буцалгаж, үүндээ хальсалж, хэрчсэн цагаан гаагаа хийж орхиорой. Цагаан гааг зөөлрөөд ирмэгц, шүүснээс авч хаяарай. Харин үлдсэн шүүсийг нь та шилэн саванд хийж ууна. Тус шүүсийг та өдөр бүр ууж хэрэглээрэй. 6 сарын турш тасралтгүй хэрэглэж, өөрийн биед мэдрэгдсэн бүх өвчнөөс салаад зогсохгүй хэвлий хэсгээрээ богино хугацаанд турж, улам бүр залуужих болно. Анхааруулж хэлэхэд цагаан гааны шүүс бэлтгэхдээ дэлгүүрийн бэлэн нунтаг цагаан гаа биш, захаас авсан шинэхэн цагаан гааны үндсийг худалдаж аваарай. Үүнийгээ хальсалж, шүүс бэлтгэх нь илүү эрүүл төдийгүй биед илүү хүрч үйлчилнэ.

 

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.